Kërko Vozitje qytet-me-qytet

*për vozitje brenda qytetit, shkarko aplikacionin.

Si funksionon?

AllRide është shumë i lehtë për t’u përdorur. Mjaftojnë dy klikime në telefonin tuaj të mençur, dhe ju mund të kërkoni vozitje. Çdo gjë është nën kontrollin tuaj.

Vozitësit

Vozitësit janë të përzgjedhur me kujdes dhe të verifikuar nga stafi i Allride.

Pasagjerët

Ju si pasagjer keni nën kontroll çdo gjë. Madje edhe vlerësoni nëse jeni të kënaqur me shërbimin.

Kompanitë

Allride ju ofron lidhje me lloje të ndryshme të shërbimit, qoftë nga individë që shkojnë në drejtimin tuaj, qoftë taksi individual apo kompani, të gjitha në një vend.

Allride është zgjidhja juaj

Allride ju mundëson liri në përzgjedhjen e metodës suaj për lëvizje. Është shumë më komforte për ju dhe familjen tuaj.

1

I personalizuar

Ju keni profilin tuaj që ruan udhëtimet, vlerësimet, destinacionet e perferuara, etj.

2

Të dhëna reale

Ju ndiqni në kohë reale ofertat dhe lëvizjet e veturës dhe vozitësit tuaj derisa ai vie t’ju marr nga pikënisja.

3

I sigurtë

Çdo vozitës është i verifikuar nga stafi i AllRide, dhe monitorohen për vlerësimet e tyre nga bashkëudhëtarët rregullisht.

Shofer i verifikuar

Vozitësit verifikohen dhe autorizohen nga Allride. Ata kanë autorizimet përkatëse përmes aplikacionit si shofer. Ju jeni të sigurt në arritjen e destinacionit me shoferët e Allride.

Cmime me te mira

Nga ofertat që ju vijnë, ju mund t’a zgjedhni atë që ju konvenon më së shumti, qoftë sipas çmimit më të lirë, apo veturëes, distancës nga ju.

Shofere femra

Një shërbim i veçantë ju ofrohet përmes vozitëseve femra. Ato pasagjere që kanë dëshirë të voziten vetëm me femra, mund të zgjedhin këtë lloj të shërbimit.

GPS Përcjellje

Kur e zgjedhni vozitësin, ju mund t’a përcjellni atë në hartë në aplikacion në kohë reale duke ardhë tek ju, e gjithashtu edhe derisa jeni duke u vozitë. Nuk keni më nevojë të prisni në rrugë, ju do të njoftoheni kur vozitësi arrin.

Shërbime te shpejta

AllRide ju dërgon kërkesën tuaj, të gjithë vozitësve që gjenden më së afërmi nga ju, dhe ju mund t’a zgjidhni atë që ju konvenon më së shumti.

Shkarkojeni Apllikacionin Allride TANI!

Aplikacioni është falas dhe i gatshëm për shkarkim.

Informata për kontakt

Allride ka zyre dhe staf të dedikuar në Kosovë. Ju mund të jeni në kontakt me ne në çdo moment, qoftë online apo përmes telefonit.

Agim Ramadani, Prishtinë
+386 49 124 124
info@allrideonline.com

Dërgoni mesazhin tuaj, e ne do të përgjigjemi.